dilluns, 3 de maig del 2010

A mullar-se a Elm!


Per el darrer cap de setmana anunciaven pluges a tot Suïssa, despres de tota una setmana plovent. Aixi que decidim marxar igualment a descobrir una micona aquest país. Fem una ullada al nostre mapa 3D. Busquem una petita vall, un poblet i cap a la cerca a la xarxa d'un allotjament. Resultat:Una casa d'hostes al poble d'Elm, al cantó de Glarus. Un lloc impressionant. Els refugis encara estan tancats, i els partaments cal llogar-los per una setmana. D'aquesta manera disposem de cuina, menjador. Arribem amb dos trens i un bus, en total 2 hores, però ja tenim optimitzada la logística i els tempos amb les siestes, menjades de l'Èlia.

Tot i que fa un finde de pluja encara podem aprofitar per fer una volta per la vall (els teleferics estan tancats tambe fins al juny). El Mateu aprofita per entrenar-se pels seus 13Km de la cursa de SOLA del proper capde. I diumenge decidim baixar a Glarus, la capital del cantó per fer una excursio al voltant d'un llac. Pero veiem que els busos i els trens van plens i tothom fa via cap a la capital, ens deixem endur per la gent i per la cerixent intensitat de la pluja, arribem a un mercadilllo, molt autentic i podem assaborir les galetes tipiques d'aquesta vall, unes bones compres, i a dinar tard a cassona, a acabar de veure ploure desdel sofa de casa, pero contents d'haver sortit a voltar una micona.

2 comentaris:

Stephanie ha dit...

en francais " la pluie du matin n'arrete pas le pelerin", es a dir que si no fem res quan pluja no aprofitem de res 9perque clar en farnca cm en suissa pot plujar molt ;-))
molt be fet aquest cap de setmana a la muntanya
i la elia esta guapissima!!!

núria ha dit...

sisisi es que aqui no para de ploure, i clar, algo s'ha de fer per no tornar-se boig tancat a casa. sol, solet, vine'm a veure, vine'm a veure!!!!!!!!!!!!!!!!

Auto foto quan encara no tenia vida social!!

Auto foto quan encara no tenia vida social!!

Sopar persa segona part

Sopar persa segona part

Sopar Persa

Sopar Persa

L'edifici del laboratori del Mateu

L'edifici del laboratori del Mateu
Duff building

La city city

La city city

Mapache al centre de la ciutat

Mapache al centre de la ciutat

Habitació del Mateu a la rue Wolfe

Habitació del Mateu a la rue Wolfe

Montreal des de Montroyal

Montreal des de Montroyal
primera foto 50507

Despedida Nanos

Despedida Nanos
Romeria al Matagalls 210407